Flera hjälmar i olika färger

Utbildning: Cirkulärt byggande och återbruk i byggsektorn

Cirkulärt byggande och återbruk är en del av lösningen på byggsektorns stora utmaningar när det gäller resursförbrukning och klimatpåverkan. Därför har IVL Svenska Miljöinstitutet utvecklat grundutbildningen Cirkulärt byggande och återbruk i byggsektorn – den första i sitt slag. Nu erbjuder vi möjligheten att våra experter håller denna utbildning inom er organisation.

Grundutbildningen passar alla som är inblandade i byggprocessen, allt från beslutsfattare till dig som jobbar praktiskt i projekt. Den ger en bra introduktion för aktörer som arkitekter, projektledare, konsulter, fastighetsägare, offentliga aktörer och materialleverantörer.

Kursen är inriktad på hur man arbetar med återbruk i praktiken – i både organisationer och projekt. Vi har ett färdigt koncept men kan också anpassa den för just er organisation.

IVL har möjlighet och kunskap att ta fram fler utbildningar riktade mot specifika målgrupper. Vi kan även ordna fördjupningskurser om exempelvis inventering för återbruk eller hur man beräknar återbrukets klimateffekt.

Välkomna att ta kontakt om ni är intresserade av grundutbildningen eller mer företagsspecifika eller målgruppsanpassade utbildningar inom cirkulärt byggande.

Jag vill bli kontaktad

Vi hjälper dig med dina utmaningar, hur omfattande eller små de än är. Skriv in dina kontaktuppgifter och välj vilket område du vill veta mer om, så kontaktar vi dig.

Prenumerera på våra nyhetsbrev